Online fitness
en lifestyle coaching
voor vrouwen.

Heb je ooit het gevoel dat je jezelf wegcijfert in het belang van anderen? Dat je zo druk bent met het zorgen voor je kinderen, je gezin, je werk en andere verantwoordelijkheden dat je nauwelijks tijd hebt om voor jezelf te zorgen? Het is een veelvoorkomend probleem dat veel vrouwen ervaren.

Sfeerbeeld Thiko Coaching

Onze coaching gaat verder dan alleen voeding en training.

Als vrouw loop je vaak tegen unieke uitdagingen aan. Hormoonschommelingen, drukte en het gevoel van overweldiging kunnen allemaal hun tol eisen op je fysieke en mentale welzijn. Misschien worstel je met je zelfbeeld, voel je je niet zelfverzekerd in je eigen lichaam of heb je moeite om gezonde gewoontes vol te houden te midden van alle verplichtingen.

Het is belangrijk om te erkennen dat jouw welzijn even belangrijk is als dat van anderen. Door jezelf op de eerste plaats te zetten en prioriteit te geven aan je eigen gezondheid en geluk, kun je een positieve verandering teweegbrengen in je leven en de levens van degenen om je heen.

Bij Thiko Coaching begrijpen we de pijn en uitdagingen waar vrouwen mee te maken hebben. We zijn er om je te helpen die uitdagingen te overwinnen en een gezonde levensstijl te creëren die bij jou past. Onze coaching is gericht op het verbeteren van je zelfvertrouwen, het opbouwen van een positieve relatie met je lichaam en het aanleren van duurzame gewoontes die je kunt volhouden.

Sfeerbeeld Thiko Coaching

Kom bij onze gemeenschap van sterke, toegewijde vrouwen die werken aan hun welzijn en zelfliefde.

Samen kunnen we de uitdagingen overwinnen en een leven creëren waarin je je gezond, zelfverzekerd en gelukkig voelt. Onze coaching is niet alleen gericht op het verbeteren van je fysieke gezondheid, maar ook op het versterken van je mentale veerkracht en het ontwikkelen van een positieve mindset.

We begrijpen dat het niet altijd gemakkelijk is om de tijd en energie te vinden om aan jezelf te werken. Daarom bieden we flexibele coachingprogramma’s die passen bij jouw drukke schema. Of je nu een jonge moeder bent die haar gezonde levensstijl wil herpakken, een vrouw die zichzelf fysiek en mentaal sterker wil maken, of een zwangere vrouw die haar welzijn tijdens de zwangerschap wil optimaliseren, we hebben programma’s die aan jouw behoeften voldoen.

van vrouwen voor vrouwen
Sfeerbeeld Thiko Coaching

Onze focus ligt op Voeding, beweging en mindset.

We bieden gepersonaliseerde begeleiding op het gebied van voeding, beweging en mindset. Onze voedingsplannen zijn flexibel en passen bij jouw smaak en voorkeuren. We leren je hoe je maaltijden kunt variëren en geven je de tools om bewuste keuzes te maken die passen binnen jouw levensstijl. Op het gebied van beweging stellen we een programma op maat samen dat rekening houdt met je huidige situatie en doelen, of je nu thuis wilt trainen, naar de fitness wilt gaan of liever buiten wilt bewegen.

Daarnaast bieden we wekelijkse follow-up en ondersteuning om je gemotiveerd te houden en je te helpen bij eventuele obstakels die je tegenkomt. We zijn er voor je, als een luisterend oor en als een bron van inspiratie en motivatie. Samen creëren we een omgeving waarin je je veilig voelt om te groeien en jezelf te ontwikkelen.

Bij Thiko Coaching begrijpen we dat elke vrouw uniek is en haar eigen reis heeft. We streven ernaar om je te ondersteunen op jouw specifieke pad en je te helpen bij het overwinnen van de pijnpunten die je ervaart. We geloven in jouw kracht en potentieel om positieve veranderingen te maken in je leven.

Sfeerbeeld Thiko Coaching

Onze aanpak is persoonlijk, motiverend & op jouw maat gemaakt.

We geloven niet in quick fixes of strenge diëten. In plaats daarvan streven we naar een duurzame levensstijlverandering die past bij jouw doelen en voorkeuren. We willen dat je geniet van het proces en dat je trots bent op de stappen die je neemt om voor jezelf te zorgen.

Bij Thiko Coaching gaat het niet alleen om het bereiken van je fysieke doelen, maar ook om het versterken van je zelfvertrouwen, het ontwikkelen van een positief zelfbeeld en het creëren van een gezonde relatie met je lichaam. We willen dat je je krachtig en zelfverzekerd voelt, zowel binnen als buiten de fitnessruimte.

van vrouwen voor vrouwen
Sfeerbeeld Thiko Coaching

Onze coaching gaat verder dan alleen voeding en training.

We besteden ook aandacht aan het mentale aspect, omdat we geloven dat een gezonde geest essentieel is voor een gezond lichaam. We bieden ondersteuning, begeleiding en waardevolle inzichten om je te helpen negatieve denkpatronen te doorbreken, zelfliefde te cultiveren en een positieve mindset te ontwikkelen die je in staat stelt om obstakels te overwinnen en je doelen te bereiken.

Ik wil jouw partner zijn op jouw reis naar een gezonde en gelukkige levensstijl. Ik ben er om je te inspireren, te motiveren en je te ondersteunen bij elke stap die je neemt. Samen zullen we werken aan het overwinnen van jouw pijnpunten, het creëren van een positieve verandering en het transformeren van jouw leven.

Dus, als je klaar bent om voor jezelf te kiezen, om jezelf op de eerste plaats te zetten en de beste versie van jezelf te worden, sluit je dan aan bij Thiko Coaching. Samen zullen we de weg effenen naar een gezonder, zelfverzekerder en stralender leven.

Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe we je kunnen helpen bij het bereiken van jouw doelen.

Sfeerbeeld Thiko Coaching

Boek nu je gratis
intakegesprek.

Ben je klaar om te ontdekken of Thiko Coaching iets voor jou is? Wil je je inschrijven voor online coaching of personal training in de fitness? Boek dan nu een kennismakingsgesprek en laten we elkaar leren kennen. Samen kunnen we bepalen of Thiko Coaching de juiste keuze is voor jou.

Sfeerbeeld Thiko Coaching Sfeerbeeld Thiko Coaching

Heb je nog vragen?

Plan je gratis intake gesprek, daar beantwoord ik graag al je vragen.