Mijn naam is Thiko,
ik ben de oprichtster van Thiko Coaching.

Mijn grootste vreugde ligt in het helpen van mijn leden om een gezonde levensstijl aan te leren en hun zelfvertrouwen op te bouwen. Ik geloof dat elke vrouw het verdient om zich zelfverzekerd te voelen en te genieten van een fit en energiek leven.

Sfeerbeeld Thiko Coaching

Thiko coaching is ontstaan uit mijn persoonlijke reis.

Ik heb altijd gezocht naar mijn roeping in het leven en waar ik oprecht voldoening uit kon halen. Ik heb verschillende beroepen uitgeprobeerd, maar nooit durven dromen dat ik van mijn passie mijn beroep kon maken. Het was pas toen ik merkte dat mensen vaak vroegen of ik hen kon helpen met afvallen dat ik besefte waar mijn ware roeping lag.

Het begon allemaal toen ik merkte dat mensen steeds vaker naar mij toe kwamen voor hulp bij het afvallen. Ik voelde me vereerd en raakte geïnspireerd om anderen te begeleiden naar een gezondere levensstijl. Op dat moment werkte ik nog bij een boekhoudkantoor, maar ik besefte al snel dat dit niet mijn ware passie was. Dus begon ik geleidelijk aan mijn bijberoep uit te bouwen en vandaag ben ik een fulltime coach.

Mijn grootste vreugde ligt in het helpen van mijn leden om een gezonde levensstijl aan te leren en hun zelfvertrouwen op te bouwen. Ik geloof dat elke vrouw het verdient om zich zelfverzekerd te voelen en te genieten van een fit en energiek leven. Mijn doel is om vrouwen te helpen hun zelfbeeld te verbeteren door middel van vetverlies, spieropbouw en het aanleren van nieuwe gezonde gewoontes die ze persoonlijk kunnen volhouden.

Sfeerbeeld Thiko Coaching

Bij Thiko Coaching bieden we op maat gemaakte voedingsschema’s en begeleiden we onze leden bij het variëren van hun maaltijden.

Met behulp van een handige app kunnen ze hun voortgang volgen en ervoor zorgen dat ze binnen de gestelde calorieëndoelen blijven. Maar ons programma draait niet alleen om voeding. We kijken ook naar de huidige situatie van onze leden en stellen een trainingsprogramma op dat haalbaar is voor hen, of dat nu bestaat uit dagelijkse stappen, thuisoefeningen, fitness of cardio.

Sfeerbeeld Thiko Coaching

2022 winnaar Belgisch kampioenschap bikini fitness model.

Deze ervaring heeft mijn expertise en passie voor fitness verder versterkt. Ik ben vastberaden om mijn kennis en ervaring te delen met vrouwen die hun persoonlijke doelen willen bereiken.

Ik ben gepassioneerd over wat ik doe en ik ben vastbesloten om een positieve impact te hebben op het leven van vrouwen overal. Ik nodig je uit om deel uit te maken van onze gemeenschap bij [bedrijfsnaam]. Samen kunnen we werken aan het bereiken van je gezondheids- en fitnessdoelen, het ontdekken van je ware kracht en het creëren van een leven waarin je je gelukkig, energiek en zelfverzekerd voelt.

Mijn eigen succes in de bikini fitness-wedstrijden heeft me geleerd dat elke persoon uniek is en een andere benadering nodig heeft om zijn of haar doelen te bereiken. Daarom bieden we bij Thiko Coaching gepersonaliseerde coaching en begeleiding. We luisteren naar de behoeften en doelen van elke individuele vrouw en passen ons programma aan om ervoor te zorgen dat het perfect aansluit bij haar behoeften en levensstijl. Deze ervaring heeft mij ook geleerd dat discipline, doorzettingsvermogen en een positieve mindset essentieel zijn bij het behalen van doelen. Ik ben vastberaden om mijn ervaring en kennis te delen met anderen, zodat zij ook hun persoonlijke triomfen kunnen behalen.

Sfeerbeeld Thiko Coaching

Onze aanpak is persoonlijk, motiverend en op maat gemaakt voor jou.

Bij Thiko Coaching streven we ernaar om vrouwen te laten zien dat het belangrijk is om tijd voor jezelf te nemen en jezelf op de eerste plaats te zetten. We begrijpen dat het leven hectisch kan zijn met kinderen, gezin en werk, maar het is essentieel om je eigen welzijn niet uit het oog te verliezen. Door prioriteiten te stellen en te werken aan je fysieke en mentale gezondheid, kun je positieve veranderingen teweegbrengen in je leven.

Ik kijk ernaar uit om je te ontmoeten en je te ondersteunen op je reis naar een betere versie van jezelf. Laten we samen bouwen aan een leven vol gezondheid, balans en zelfliefde.

van vrouwen voor vrouwen
Sfeerbeeld Thiko Coaching Sfeerbeeld Thiko Coaching

Heb je nog vragen?

Plan je gratis intake gesprek, daar beantwoord ik graag al je vragen.

Sfeerbeeld Thiko Coaching

Boek nu je gratis
intakegesprek.

Ben je klaar om te ontdekken of Thiko Coaching iets voor jou is? Wil je je inschrijven voor online coaching of personal training in de fitness? Boek dan nu een kennismakingsgesprek en laten we elkaar leren kennen. Samen kunnen we bepalen of Thiko Coaching de juiste keuze is voor jou.