Zet vandaag de stap
naar een gezondere
levensstijl

Op deze pagina leg ik je uit hoe we precies tewerk gaan en wat jij kan verwachten van Thiko coaching.

Kennismaking via
een video call.

Tijdens de zoomcall bespreken wij wat je stoort, wat je doel is en wat je graag zou willen bereiken als je aan de slag gaat met mij. Jouw dieetgeschiedenis en waar je vooral mee strugglet.

Ik bekijk jouw huidige situatie. Ben je een (plus-) mama met een drukke job of een student die wat meer vrij tijd heeft? Hoe is jouw slaappatroon, heb je veel stress…? Ik leg dan ook heel duidelijk uit wat jij zou moeten doen en wat ik zou voorstellen. Onze samenwerking is een tweerichtingsverbintenis.

Indien we samen aan de slag gaan, dan stel ik een traject op om een nieuwe/ gezonde levensstijl te creëren. Dit is bij elke persoon heel anders. Het gaat om meer dan enkel voeding en het volgen van een trainingsschema. Het gaat hem om de levensstijl.

Wekelijkse opvolging
via Zoom calls

Tijdens de wekelijkse opvolgingen worden alle onderwerpen besproken waar jij tegenaan loopt tijdens jouw traject. Op die manier wil ik jou een nieuwe /gezonde levensstijl aanleren die je voor altijd kan aanhouden. Het is dus geen “dieet”.

Sfeerbeeld Thiko Coaching

Wanneer wij aan de slag gaan kun je volgende zaken verwachten:

Aangepast voedingsschema
Ik leer je variëren zodat je niet te eentonig moet eten. Je wordt bewuster van calorieën zodat je je doelen kan blijven behalen en niet hervalt in oude gewoontes. Het is geen dieet, maar ik leer je een gezond eetpatroon aan. Ook bekijk ik hoe je op de juiste manier oefeningen kan uitvoeren. En nog zoveel meer…

Tips & tricks voor meal preps
Ik geef tips & tricks over hoe je op een efficiënte manier alles van maaltijden kan voorbereiden en je week kan inplannen. Ik leer je op welke zaken je moet letten wanneer je boodschappen gaat doen.

Create new habits
We gaan ons vooral focussen om nieuwe kleine gewoontes aan te leren. Qua beweging gaan we streven naar een bepaald stappendoel. Je ontvangt trainingsschema’s thuis of fitnessbeurten voor x-aantal dagen (afhankelijk van persoon tot persoon).

Stressmanagement / Time management training
We gaan werken aan stressmanagement / Time-management/ slaaproutine….

Sfeerbeeld Thiko Coaching Sfeerbeeld Thiko Coaching

Heb je nog vragen?

Plan je gratis intake gesprek, daar beantwoord ik graag al je vragen.