Deze vrouwen
hebben ons traject
met glans afgerond

Twijfel je nog steeds om jouw levensstijl te veranderen? Heb je net dat extra duwtje in je rug nodig om de stap te zetten? Neem een kijkje tussen onze transformaties!

Wat bereiken we met onze klanten?

Sfeerbeeld Thiko Coaching
Sfeerbeeld Thiko Coaching
Sfeerbeeld Thiko Coaching
Sfeerbeeld Thiko Coaching
Sfeerbeeld Thiko Coaching
Sfeerbeeld Thiko Coaching
Sfeerbeeld Thiko Coaching | Fitness en lifestyle coaching voor vrouwen

Testimonials

“Ik wou coaching volgen bij Thiko nadat ik eerder al een ander coaching traject had gevolgd. Ik stagneerde in mijn progressie en verviel soms terug in oude gewoontes. Bij Thiko is er een wekelijke zoomcall met nog leden en dat is een werkelijke motivatieboost! Bovendien geeft ze super vaak uitleg omtrent voedsel/bewegen, bestraft je niet als het minder gaat, maar toont begrip en motiveert je enorm om een gezonde en duurzame levensstijl te creΓ«eren! De schema’s op maat maken het verschil.”
Innes L.

🌟

🌟

🌟

🌟

🌟

“Na 6 maand coaching gehad te hebben bij Thiko coaching ben ik heel wat kilo’s kwijt geraakt maar heel veel wijsheid bij gekregen. Ik heb een nieuwe routine gevonden en zal deze ook kunnen volhouden in het verdere verloop van mijn traject naar mijn doel om nog wat gewicht te verliezen en kracht bij te krijgen. Een super coach die luistert naar wat het probleem is en samen een oplossing zoekt!”
Alycia C.

🌟

🌟

🌟

🌟

🌟

“Dankjewel Thiko, om mij op een gezonde manier te leren genieten van het leven. Zo ben ik afgevallen zonder te crashen. Ik voel mij beter in mijn vel en kan ook beter slapen. Zo heb ik dus een perfect haalbare levensstijl gekregen! Dankjewel ook voor de lekkere receptjes, de wekelijkse calls waarin je ons moed toesprak en vele tips gaf, geen vraag was jou teveel! Ben blij dat ik dit traject met jou gestart ben. Je bent een topper in wat je doet! ”
Sharon B.

🌟

🌟

🌟

🌟

🌟

“Ik ben enorm blij, dat ik dit traject met u ben aangegaan. Je bent een coach die weet wat ze doet. Je bent iemand die ook vooral als "mens" naar voren komt. Je durft ook te zeggen wat de moeilijkheden kunnen zijn, en dat je zelf ook weleens een tegenslag ervaart. Dat het een traject kan zijn met vallen en opstaan. Dankjewel.”
N.A

🌟

🌟

🌟

🌟

🌟

“Voor mij was bijkomen heel moeilijk na verschillende keren anorexia te hebben gehad als een jong meisje. Jouw coaching is heel goed voor mij en ik durf eindelijk te zeggen dat ik trots ben op mezelf.”
I.V

🌟

🌟

🌟

🌟

🌟

“Dankbaar, zo zou ik mijn traject bij Thiko beschrijven. Ik ben dankbaar voor hetgeen dat ze mij geleerd heeft en wat ik bereikt heb. Dit alles heeft ervoor gezorgd dat ik als persoon sterker ben geworden, niet enkel fysiek maar mentaal vooral. Heb ondertussen 9 maanden achter de rug en zou het meteen opnieuw doen.”
Dounia D.

🌟

🌟

🌟

🌟

🌟

“Woorden kunnen niet beschrijven hoe dankbaar ik Thiko ben! Wat een coach! Ze is iemand die naar je luistert en exact weet wat je nodig hebt om jouw doelen achterna te gaan en te bereiken! Thiko heeft me de voorbije maanden zo goed ondersteund en me zoveel ruimte gegeven om zowel fysiek als mentaal te groeien in en uit de fitness.”
Brit M.

🌟

🌟

🌟

🌟

🌟

“Mijn grootste eye-opener na het traject is dat ik het begrip β€˜cheat-meals’ niet meer mag gebruiken en dat het okΓ© is om soms eens op restaurant te gaan. Vroeger voelde ik mij altijd enorm schuldig want β€œhet was toch al op zeep”. Ik heb geleerd om bewust te genieten, prioriteiten te stellen en een gezonde balans te creΓ«ren. Zeker een aanrader!”
Leyla L.I.

🌟

🌟

🌟

🌟

🌟

Sfeerbeeld Thiko Coaching

Boek nu je gratis
intakegesprek.

Ben je klaar om te ontdekken of Thiko Coaching iets voor jou is? Wil je je inschrijven voor online coaching of personal training in de fitness? Boek dan nu een kennismakingsgesprek en laten we elkaar leren kennen. Samen kunnen we bepalen of Thiko Coaching de juiste keuze is voor jou.

van vrouwen voor vrouwen
Sfeerbeeld Thiko Coaching | Fitness en lifestyle coaching voor vrouwen Sfeerbeeld Thiko Coaching | Fitness en lifestyle coaching voor vrouwen

Heb je nog vragen?

Plan je gratis intake gesprek, daar beantwoord ik graag al je vragen.